Game Crashes When Loading Lobby

Xenoverse 2 Mods Forums Xenoverse 2 Help Game Crashes When Loading Lobby

Tagged: , , , ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #265849
    GoodorBadAshGoodorBadAsh
    Participant

    Recently I installed the updated quest installer, as well as messed around with Cycit. Now my game crashes when loading the lobby. I already un-installed/deleted the files, and even tried clean versions of the files from my CPKs.

     

    Edit: It now switches between freezing upon CAC select or crashing during load.

    #265889
    RazeDevastator
    Participant

    Quest installer? I haven’t worked with that before… What did you do with Cycit? If you need to get the game back in working order, then you could always do a clear mods installation and then reinstall them. That should work without fail.

    #265897
    GoodorBadAshGoodorBadAsh
    Participant

    All I tried to do is turn my cac into an npc… but what I don’t get is why clearing the files for the lobby didn’t work.

    #265898
    GoodorBadAshGoodorBadAsh
    Participant

    It doesn’t matter, I cleared my installation.

    #265899
    RazeDevastator
    Participant

    It doesn’t matter, I cleared my installation.

    Did this work? If it didn’t, then verify your game integrity by right clicking the game in your Steam console, clicking Properties, and then clicking the Local Files tab. After that, click “Verify Integrity of Game Files” and it should absolutely work again. You’ll need to move the Anti-Cheat’s EasyAntiCheat_x64.dll file out of the way again though.

    #265900
    GoodorBadAshGoodorBadAsh
    Participant

    It worked.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.